Maskinuthyrning

Vi erbjuder maskinuthyrning

Uthyrning av maskiner

För att göra det tydligt för er som vill hyra hjullastare eller veta vad som finns bland vår maskinuthyrning så listar vi de olika maskinerna här:

  • Hjullastare L 50 C.
  • Grävmaskin 314 F.
  • Renholmens snöblad 3,20 meter.
  • Markvibratorer 460kg och 120kg.
  • Fall laser Topcon RL-SV2S.
Markarbeten och maskinuthyrning

Hyr hjullastare eller snöblad

Hos oss på ME Markentreprenad har vi uthyrning av maskiner så som hjullastare och grävmaskin. Det här passar för de som har arbetskraften och besitter kunskapen själva, men som saknar rätt redskap och maskiner för jobbet. Ni kan hyra hjullastare modell L 50 C och grävmaskin 314 F med steg 4 motor och grävsystem samt rotortilt med grip. Till grävmaskinen finns det grävskopa, smalskopa, planeringsskopa, tjälkrok, gafflar, tippkärra, hydraulhammare och asfaltsskärare.

Bland utbudet av vår maskinuthyrning så finns det förutom grävmaskin och hjullastare även Renholmens snöblad, markvibratorer 460 kg och 120 kg samt fall laser Topcon RL-SV2S. Det är en multifunktionell lutningslaser, även kallad tvåfallslaser som har hög noggrannhet. Tveka inte att höra av er till oss om ni har några frågor eller funderingar kring maskinerna och dess tillbehör. Eftersom vi själva erbjuder ett brett utbud av markarbeten så har vi också mycket kunskap om maskiner och vad som krävs för tyngd, kraft och egenskaper för att de ska klara olika arbetsuppgifter.

Markarbeten och maskinuthyrning

För att kunna erbjuda uthyrning av maskiner som når upp till förväntningarna så har vi regelbunden service på dem och ser till att de alltid hålls efter på bästa sätt. Vi vet själva vad för standard vi vill ha på de som vi använder i vårt arbete och samma krav ska tillgodoses på maskinerna som ni hyr från oss. Skulle det vara så att ni inte bara saknar maskin utan även någon som kan göra jobbet så har vi lång erfarenhet av markarbeten och anläggningsarbeten men vi har även personaluthyrning.

Beroende på säsong kan vi förutom markentreprenad även hjälpa till med snöskottning när vintern bjuder på härlig snö. Så när årstiden ändrar sig kan vi anpassa oss och när vi inte kan gräva, utföra dränering eller annan grundläggning så kan vi istället göra vägunderhåll i form av att ploga. Skulle ni önska hyra hjullastare, grävmaskin eller någon annan av maskinerna vi har så är ni välkomna att kontakta oss på ME Markentreprenad redan idag. Vi finns i Varberg på bästa västkusten och ser fram emot att höra från er så vi kan hjälpa er på bästa sätt.