Snöskottning

Anlita oss för snöskottning

Säker snöskottning av tak

ME Markentreprenad jobbar mestadels med just markarbeten men under vintern och när snön lägger sig över vårt avlånga land så kan ni även ta vår hjälp med snöskottning. Det går hand i hand med vägunderhåll, våra andra markarbeten och vår kunskap och erfarenhet av att hantera de maskiner som ofta används. Det gäller även när det inte behövs stora maskiner utan mänsklig arbetskraft och redskap för att sköta till exempel snöskottning utanför bostadshus eller snöskottning av tak.

Det här är något som kan vara riskabelt men som är viktigt att sköta för att undvika snöras och att människor skadas av det. Vi har erfarenhet av säker snöskottning på tak och har ni några frågor kring exempelvis snöskottning och pris så är ni välkomna att kontakta oss redan idag. Det går även bra att hyra exempelvis snöblad från oss om ni vill göra jobbet själva men saknar rätt redskap.

Snöskottning pris och offert

Snöskottning pris och offert

Vi kan lägga upp en plan och ta fram en lösning så att ni får hjälp med snöskottning under perioden som det förväntas kunna bli snö. Skulle det vara ett brådskande och akut ärende så hör av er så ser vi vad vi kan göra för er, det mesta går att lösa. Det är bland annat den inställningen som gjort att vi har både företagskunder och privatpersoner som är nöjda med våra tjänster och som gjort att företaget varit verksamma med framgång sedan starten 2012.

Pris för snöskottning beror på omfattning och vad just ert ärende innebär, men vi tar fram prisförslag och offert när vi vet vad det är ni behöver hjälp med. Vad vi av egen erfarenhet vet så ska man vara försiktig och ha respekt för snö, halka och höjder speciellt i kombination. Därför kan det vara en god idé och något vi rekommenderar, att låta en erfaren firma som oss med rätt redskap utföra snöskottning av tak.

Markarbeten året om

För oss känns det både utvecklande, utmanande och givande att erbjuda en sådan bredd av markarbeten och det handlar såklart också om att hålla en verksamhet vid liv under årets alls årstider. I många fall finns det verktyg och redskap som gör att vi kan utföra en hel del markarbeten under de flesta månaderna på året, men hårda vintrar kan göra att vissa arbeten inte kan genomföras.

Vi erbjuder därför snöskottning men även uthyrning av maskiner och försäljning av bland annat avloppsanläggningar, transporter och grusmaterial. För mer information om snöskottning och pris för våra olika tjänster går det bra att både ringa och skicka oss ett mail så svarar vi så snart som möjligt. ME Markentreprenad utgår ifrån Varberg men vi har också personaluthyrning så vi gör även arbeten i andra städer och på andra orter.