Anläggningsarbeten

Anläggningsarbeten av ME Markentreprenad

Olika tjänster av anläggningsarbeten

Välkommen till ME Markentreprenad. Vi finns i Varberg och kan erbjuda ett brett utbud av tjänster inom anläggningsarbeten och markentreprenad, men låt oss först berätta mer om företagets bakgrund. Jag som driver firman heter Mattias Eriksson och efter en transportutbildning som ung så fick jag anställning på Varbergs Timber där jag jobbade i ungefär fem års tid.

Sedan var det dags för militärtjänstgöring i tio lärorika och utmanande månader. Efter den tiden arbetade jag inom entreprenadbranschen där jag fick både mycket lärdom och mersmak av anläggningsarbeten. Eftersom jag ville vidareutvecklas ännu mer så utbildade jag mig till arbetsledare inom anläggning och arbetade sedan i närmare 20 år som anställd, innan jag år 2012 bestämde mig för att starta egen firma – den jag driver än idag.

Olika tjänster av anläggningsarbeten

Dränering och avloppsanläggningar

ME Markentreprenad erbjuder grundläggning, snöskottning, dränering, vägunderhåll, personaluthyrning, maskinuthyrning och rivning. Är ni i behov av sådant som hör till mark och anläggning så har vi även försäljning av avloppsanläggningar, grusmaterial, jord och transporter. Bland firmans kunder finns både företag av olika slag, privatpersoner och kommunala bolag. Med många års erfarenhet och en ständig strävan om att göra varje uppdragsgivare nöjd, så bygger och värnar firman om varje enskild kundrelation. Det är lika viktigt före er som för oss att ni känner er trygga med att anlita ME Markentreprenad, oavsett om det är ett mindre eller större projekt – för oss gör det ingen skillnad i vårt engagemang för arbetet. När man har startat sin egen firma från grunden med allt vad det innebär så vet man hur värdefull varje nöjd kund är.

Rådgivning för markentreprenad

När ni behöver hjälp med exempelvis dränering eller någon av de andra tjänsterna vi erbjuder, så kan ni självklart kontakta oss för prisförslag och andra funderingar innan ni bestämmer er för att låta oss göra jobbet. Ni kan använda er av vår kunskapsbank när ni önskar rådgivning inom dränering och olika anläggningsarbeten. De tjänster vi erbjuder kan ni vara säkra på att vi har både kunskap och erfarenhet av. Utöver att vi kan utföra olika anläggningsarbeten så finns det även möjlighet till maskinuthyrning hos oss när ni har arbetskraften men saknar redskapen. Vi har bland annat grävmaskin, hjullastare och snöblad. Varmt välkomna att kontakta oss redan idag om ni är i behov av någon av de tjänster vi erbjuder. Vi utgår från sommarstaden Varberg på västkusten men jobbar även i andra kringliggande städer och orter.